Bezorgen

Bezorgen

Verzendmethodes

Voor het verzenden van onze pakketten werken wij samen met DPD. Wij maken elke bestelling helemaal klaar en vervolgens helpen zij ons met de verzending. Op het moment dat wij het pakketje overdragen wordt deze de volgende dag geleverd. Je krijgt dan van ons een e-mail met de bevestiging dat het pakketje is verzonden en daarbij krijg je een track & trace code waarmee je precies kunt zien wanneer het pakket wordt bezorgd.

Bezorgkosten

Wij bezorgen onze pakketjes alleen binnen Nederland. Bestellingen vanaf €75,- of hoger worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de €75,- worden er vaste bezorgkosten in rekening gebracht. Die bezorgkosten bedragen €4,95.

Levertijd

Op het moment dat wij jouw bestelling hebben ontvangen doen we er alles aan om het pakketje zo snel mogelijk te versturen. We rekenen in totaal 5 tot 7 werkdagen voor het leveren van jouw bestelling. 


Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Het is bij Altijd Speciaal - droogbloemen ook mogelijk om jouw bestelling morgen al in huis te hebben. Bij het afrekenen is het mogelijk om de optie 'Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis' te selecteren voor €9,95. Als je dus voor 15:00 uur besteld, verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag nog en wordt het de volgende dag bezorgd.

Let op: Dit geldt alleen voor bestelling op werkdagen (ma t/m vrij). Bestelling die in het weekend worden besteld kunnen pas op dinsdag worden geleverd.


Zodra wij het pakket overhandigen aan onze vervoerder, ontvang je van ons een mailtje met daarin de bevestiging dat jouw pakketje onderweg is. 


Uitzonderingen

Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat het verzenden van een bestelling vertraging op loopt. Als dat het geval is, nemen wij daar persoonlijk contact met je over op. 

Jouw pakketje volgen

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst kun je jouw pakket volgen met een track & trace code. Je ontvangt, vanaf het moment dat je pakket ons magazijn verlaat, een mail met een link naar de website van onze logistieke partner en je track & trace code. Op de site waar de link naartoe leidt kun je je track & trace code invullen en zie je de huidige status van je bestelling. 

Ik wil mijn adres wijzigen, kan dat?

Als jij jouw bestelling bij ons hebt geplaatst is het niet meer mogelijk om zelf jouw adres aan te passen. Als je een adreswijziging wil doorgeven moet je daarover contact met ons opnemen. 


We kunnen het adres overigens alleen nog wijzigen als we jouw bestelling nog niet verzonden hebben!

Altijd Speciaal Droogbloemen

Da Vincilaan 13N

6716WC

Contact

  • info@altijdspeciaal-droogbloemen.nl

  • 085 - 018 82 42

x
Nederlands