Altijd speciaal – droogbloemen is de expert op het gebied van fashionable droogbloemen. Het is een echte trend die niet meer weg te denken is. Als je nu nog geen droogbloemen hebt staan dan is het zaak om dit wel te gaan regelen. Er zijn alleen maar voordelen aan dit product.


Nieuwsgierig? Kijk dan nu de video en Hollands Beste Bloemstylist Sarah Dikker (bekend van SBS6) legt het je uit! 

De boeketten van Altijd Speciaal zijn bijzonder te noemen, zoals de naam al zegt! Het tijdsbeeld van het kleurloze droogboeketje is echt voorbij, zoals je vroeger zag bij oma thuis.


Carmen de Bruin, designer van de boeketten heeft een duidelijke visie. Met haar passie voor kleur is ze erin geslaagd lang houdbare boeketten te ontwerpen die eruit zien als verse bloemen, maar “eeuwig” goed blijven! Daarbij is het kleurrijker dan elk ander vers boeket en is het bloemgebruik betoverend te noemen. Ik, Sarah Dikker, heb als enorme liefhebber en met mijn kritische blik de boeketten goed bekeken en gezien dat dit echt vakmanschap is.


De binderij van Altijd speciaal is geweldige walhalla! Een echt droogbloemen paradijs, een snoepwinkel, want daar vind je werkelijk waar alles te wat te maken heeft met droogbloemen. Als professional weet je wat ervoor nodig is om elke dag voor iedere klant perfect te leveren, maar altijd speciaal slaagt hier in… Waarom? Pure Passie! Iedereen die deel uitmaakt van het Altijd Speciaal team is loyaal aan het product en is gek op bloemen. Dit is voelbaar in de boeketten.


Het eerste boeket dat is zag van Altijd Speciaal was kleurrijk en daadwerkelijk anders dan al het andere dat nu op de markt te zien is. En ja, de droogbloemen scene is inmiddels ontploft. Er zijn zo veel mensen die gevallen zijn voor droogbloemen. Van thuisklussers tot aan bloemenwinkels. Toch zijn de boeketten van Altijd Speciaal zijn uniek in zijn soort. Dit is te zien in kleur compositie en ook de verpakking en kwaliteit. Het liefdevolle geschikte boeket is in een keer op de vaas te parkeren.


Oké, alleen een beetje uit elkaar trekken. Dit klinkt een beetje gek, maar ik zal het even toelichten.  Na het ontvangen van de droogbloemen kan het zijn dat ze door de verzending wat in elkaar gedrukt zitten. Als je het boeket uit de gouden cone haalt, je pak de bloemen vast en herpositioneer je ze naar het gewenste resultaat. Zo krijg je het mooiste resultaat!


Kortom, Droombloemen… Ik wil nooit meer anders! Ga ernaast zitten en je hoeft alleen nog maar te genieten.